Stickeracties

Heb jij ‘m al? Met de Babylonsticker kun je allerlei leuke kortingen krijgen bij verschillende bedrijven. Hieronder hebben we een overzicht waarbij je deze kortingen kunt scoren.

malle-babbe

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Bij onze stamkroeg drink je, op vertoon van je sticker een biertje voor maar €1,80. Liever een wijntje? Deze kost je met onze sticker maar €2,50.

Logo_Tosticlub_2017

Een geneesmiddel voor je kater hebben we niet, maar we kunnen je leed wel verzachten met een heerlijke maaltijd. Bij Tosti Club Nijmegen haal je al een Tosti Babylon, onze verenigingshap, inclusief soepdip voor €5,-. Grote trek? Voor €7,- maak je er een triple tosti van!

7QFhDOgL-300x300

Bij Bascafé krijg je op vertoon van je Babylonsticker bij het bestellen van vijf biertjes een portie bitterballen, helemaal gratis en voor niets. Aan de liefhebbers van speciaalbier hebben we ook gedacht: bij het bestellen van twee speciaalbiertjes krijg je ook een gratis portie bitterballen!