Mogelijkheden

Wat kan Babylon u bieden?

Advertentiemogelijkheden in ons Babylon Magazine.

Dit is het verenigingsblad van Babylon. Het Babylon Magazine komt 4 keer per jaar uit (A4 formaat, oplage ruim 650 stuks). Advertenties kunnen een hele, halve of kwart pagina in beslag nemen. Er kan gekozen worden voor een jaarcontract of voor een eenmalige advertentie.

Logosponsoring op onze digitale nieuwsbrief ‘de Babbel’

De digitale nieuwsbrief ‘de Babbel’ verschijnt aan het begin van iedere maand (oplage ruim 650 stuks). Deze nieuwsbrief wordt verstuurd naar alle leden, Bouwmeesters en andere geïnteresseerden.

Plaatsing van een banner of button op de website van Babylon

Dit kan gedurende een periode van 1 academisch jaar. De website trekt steeds meer bezoekers.

Verspreiding van promotiemateriaal naar keuze

U kunt hierbij denken aan proefmonsters, flyers, vlag, pennen, tasjes, etc.

Een interview met uw organisatie en uw medewerkers

Dit kan bijvoorbeeld met een ‘jonge’ (net afgestudeerde) werknemer van uw bedrijf in het Babylon Magazine of als blog op onze website. Dit interview kan enerzijds dienen als een vorm van reclame en is anderzijds een goede manier om onze studenten nader kennis te laten maken met uw bedrijf.

Een bedrijfsexcursie naar uw bedrijf

Een bedrijfsexcursie kan in samenwerking met Babylon worden georganiseerd. Babylon zal hier reclame voor maken en er zal een groep studenten verzameld worden die een middag of een ochtend uw bedrijf mogen bezoeken.

Deelname aan Bedrijvendag

Deelname van uw bedrijf aan de Bedrijvendag (ieder najaar). Dit is dé mogelijkheid om naamsbekendheid op te doen, uzelf te profileren als bedrijf en in contact te komen met bijna-afgestudeerden.

Deelname aan Symposium

Dit kan bijvoorbeeld door middel van het leveren van een spreker, het geven van een workshop, adverteren in de symposiummap, flyeren, enz.

Het is natuurlijk mogelijk aantrekkelijke sponsorpakketten voor uw bedrijf samen te stellen in overleg. Dit is eveneens goedkoper aangezien wij pakketkortingen geven. Neem contact op met onze Commissaris Externe Betrekkingen als u geïnteresseerd bent (external@svbabylon.nl).