Sponsoren

SV Babylon is een vereniging zonder winstgevend doel, hierdoor zijn wij volledig afhankelijk van subsidies en sponsoren.

Wellicht vraagt u zich af in welk opzicht een samenwerking met SV Babylon interessant voor uw bedrijf zou kunnen zijn. De volgende punten zijn te noemen:

• Studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen zijn potentiële werknemers: zij zijn praktijkgericht, internationaal bewust en breed georiënteerd. Dit geeft uw bedrijf mogelijkheden om goede stagiaires te vinden. Een samenwerking met SV Babylon is een uitstekende manier om bekendheid te verwerven bij studenten. Niet alleen naamsbekendheid, maar ook duidelijkheid omtrent bedrijfsactiviteiten die u voert;
  • SV Babylon werkt op veel fronten samen met andere studieverenigingen, waardoor het bereik van een samenwerking veel groter is dan de eigenlijke vereniging en haar leden;
  • De link met de academische wereld kan een belangrijk voordeel zijn voor uw bedrijf. SV Babylon probeert het verband tussen theorie en praktijk verder naar de voorgrond te brengen door het organiseren van studiegerichte activiteiten, waarbij deze relatie onderstreept wordt. Denkt u aan symposia op de universiteit, aan gastsprekers uit het bedrijfsleven voor colleges, bedrijfsexcursies naar uw bedrijf en trainingen of workshops door uw bedrijf.

Wilt u ook sponsor worden van SV Babylon? Neem dan per e-mail contact op met de Commissaris Externe Betrekkingen.