Communicatiekring Nijmegen

Iedere (toekomstige) communicatieprofessional, werkzaam, studerend en/of woonachtig in de regio Nijmegen kan lid worden van de Nijmeegse Communicatiekring. de CKN is een actieve kring van ongeveer 150 communicatieprofessionals. De ontmoetingen met collega’s, de uitwisseling van actuele kennis en ervaring én de inspiratie maken het lidmaatschap meer dan de moeite waard!
De CKN organiseert minimaal vijf verschillende bijeenkomsten per jaar, variërend van workshops en denktanks tot grotere themabijeenkomsten. Eén keer per twee jaar -in het najaar- organiseren we ons eigen communicatiecongres.

In de tussenliggende jaren is CKN gastheer van de zomercolleges, in de andere jaren is dat de Arnhemse communicatiekring. de zomercolleges zijn een jaarlijkse verdiepingsslag waarbij jij in de schoolbankjes, door prominenten uit het vak wordt bijgepraat. daarnaast is de CKN initiatiefnemer van de Nijmeegse communicatieprijs. daar kun je natuurlijk zelf aan meedoen en/of je komt naar de feestelijke prijsuitreiking.

Wil je liever eerst de sfeer proeven, kom dan als introducé naar één van onze bijeenkomsten die voor introducés zijn opengesteld. we gaan er wel vanuit dat introducees die voor de tweede keer naar een CKN-bijeenkomst willen komen, lid worden.

De CKN introduceert met ingang van dit jaar het studentlidmaatschap. Studentleden betalen 25 euro. Om als studentlid geregistreerd te worden, dien je een kopie van je studentenkaart naar de CKN te mailen of per post te sturen.

Net als bij het ‘gewone’ lidmaatschap moeten opzeggingen vóór 1 december van het lopende contributiejaar schriftelijk binnen zijn bij het secretariaat. Zonder opzegging voor deze datum wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.

Heb jij belangstelling? Kijk dan op de website of mail je belangstelling naar info@communicatiekringnijmegen.nl

Help-Desk