Boeken bestellen

Via Babylon bestel je gemakkelijk je studieboeken, en heb je ook nog eens maximale korting! Op Nederlandse boeken ontvang je gedurende de bestelperiodes de maximaal toegestane korting van 10% en op buitenlandse boeken 13%.

Klik HIER om naar de webwinkel te gaan. 

De boeken die je hier kunt bestellen, zijn gecontroleerd door je opleiding. Je weet dus zeker dat je de goede boeken bestelt.

Selecteer je jaar, je vak, klik ze in je winkelmandje en klaar. Alleen tijdens de bestelperiode krijg je de kortingen, dus bestel op tijd!

!! PRE-MASTERSTUDENTEN LET OP: controleer je vakkenpakket goed, mogelijk heb je ook boeken nodig uit de lijsten van B1, B2 en B3!

Laat je boeken gemakkelijk thuisbezorgen via PostNL. Wij zorgen ervoor dat je je boeken in huis hebt voor de start van de colleges en dat je een track en trace krijgt van PostNL voor je pakket.

Tijdens het afrekenen, kun je meteen lid worden van Babylon indien je dat nog niet bent. Je hebt dan direct recht op korting op je boeken. Bovendien kun je profiteren van alle andere kortingen en deelnemen aan alle activiteiten die Babylon aanbiedt. 

Mocht zich er onverhoopt toch een probleem voordoen, dan kun je altijd een mailtje sturen naar www.studystore.nl/contact.

Help-Desk