Alumni zijn oud-Babylonleden die reeds zijn afgestudeerd.

Wij zijn altijd opzoek naar alumni die iets voor Babylon kunnen betekenen, in de vorm van bijvoorbeeld een bedrijfsexcursie of deelname aan de Bedrijvendag. Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je contact opnemen met de Commissaris Interne Betrekkingen (internal@svbabylon.nl).

Draag jij als alumni Babylon nog steeds een warm hart toe en blijf je graag in verbinding staan met de vereniging? Overweeg dan eens Bouwmeester te worden. Lijkt jou dit wat, neem dan gerust contact op met de Secretaris (secretary@svbabylon.nl). Meer informatie over het Bouwmeester-lidmaatschap is te vinden onder het kopje ‘Babylon’.

Alumnivereniging Bedrijfscommunicatie (ABC)
De opleiding Communicatie- en Informatie Wetenschappen heeft ook een eigen Alumnivereniging, namelijk AlumniBC. Zie onderstaande links voor meer informatie over deze Alumnivereniging.

LinkedIn-groep