Aankomende studenten

Introductie

Om als eerstejaarsstudent kennis te maken met je medestudenten en de stad Nijmegen organiseert Babylon voor alle aankomende studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen ieder jaar een Introductieweek. Deze week staat in het teken van ontdekken en plezier hebben. Middels een gevarieerd programma zul je acht dagen vermaakt worden in Nijmegen, een echte studentenstad. Je zult kennismaken met de universiteit, je medestudenten, het verenigingsleven, het uitgaansleven en nog veel meer! Er is ook een speciale Introductie voor pre-masterstudenten. 

Meeloopdagen

Het hele jaar door worden er door de Voorlichtingscommissie meeloopdagen georganiseerd voor vwo-scholieren en hbo-doorstromers. Tijdens een meeloopdag laten we zien hoe het studieprogramma van een student Communicatie- en Informatiewetenschappen eruit ziet.

Een huidige student Communicatie- en Informatiewetenschappen begeleidt je de gehele dag op de universiteit. Deze student weet alles over de opleiding te vertellen en kan ook al je vragen beantwoorden. Om jullie als aankomende studenten te laten proeven van de inhoud van de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen, zullen zowel algemene hoorcolleges als werkcolleges bijgewoond worden. Je zult ook een college bijwonen dat betrekking heeft op de gekozen vreemde taal. Daarnaast krijg je een rondleiding op de campus van de Radboud Universiteit. Door een dag mee te lopen met een student, krijg je vaak een goed beeld van wat je kunt verwachten van de studie.

Je kunt je voor een meeloopdag opgeven door een e-mail te sturen naar studievoorlichting@ru.nl. In deze e-mail dien je het volgende te vermelden:

  • Naam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Met welke studie je wilt meelopen 
  • (Voor IBC: De keuze voor vreemde taal Engels, Duits, Spaans of Frans)

 

 

Help-Desk