Mentoren gezocht!

Heb jij als kindje een ontzettend toffe tijd gehad tijdens de Introductie en denk je dat je klaar bent voor het ouderschap? Ben je een echt gezelligheidsdier, een feestbeest maar ook een heel verantwoordelijke papa of mama? Dan zijn we op zoek naar jou! Van 16 t/m 23 augustus vindt er namelijk weer een waanzinnig gezellige Introductieweek plaats.

Wil je aanmelden als mentorouder? Dat kan vanaf 2 maart tot uiterlijk 1 april in groepjes van 4 personen. Stuur jullie motivatiebrieven naar introductie@svbabylon.nl, waarin je ons ervan overtuigt waarom jij de beste, leukste, gezelligste mentorouder bent. Vergeet niet je naam en telefoonnummer erin te zetten, in welk studiejaar je zit en of je eventueel ouder wilt worden van pre-masterstudenten. Daarnaast willen we jullie natuurlijk ook even face-to-face spreken. Schrijf je daarom ook meteen in voor de motivatiegesprekken: dat kan op de deur van de Babylonkamer (E12.19). Deze gesprekken zijn in de week na de uiterlijke deadline van de motivatiebrieven.

Wat je ervoor terugkrijgt? Een week bomvol gezelligheid, het leren kennen van nieuwe mensen en natuurlijk de beste feesten!

Help-Desk