Lustrumcommissie

Gedurende dit collegejaar en het volgende collegejaar telt Babylon geen twaalf, maar maar liefst veertien commissies. De reden hiervoor is dat de vereniging in dit academisch jaar dertig jaar wordt en dat mag natuurlijk groots gevierd worden. Het dertigste jaar wordt ook wel het zesde lustrum genoemd. Ieder jaar zet de vereniging geld opzij om het lustrumjaar een jaar te maken om niet snel te vergeten.

De Lustrumcommissie ’17-’18 was voornamelijk verantwoordelijk voor het aanleveren van een plan de campagne om het daadwerkelijke lustrumjaar een passende en geweldige invulling te geven. Hier gaat het bijvoorbeeld om het bedenken van mogelijke thema’s, de uitwerking van die thema’s en het organiseren van een openingsfeest. De Lustrumcommissie van ’18-’19 zal alle grootste plannen van de vorige commissie in de praktijk gaan brengen. Dit belooft een heel mooi jaar te worden vol toffe activiteiten!

De Lustrumcommissie van 2018-2019 bestaat uit:

Paula Hartmann
Quirijn Somers