Publicatiecommissie

De Publicatiecommissie schrijft artikelen voor in het Babylon Magazine, het verenigingsblad van Babylon. Alle Babyloniërs (leden) ontvangen dit magazine vier keer per jaar. Het magazine bestaat uit reportages, verslagen van activiteiten, foto’s, columns en interviews. Er wordt aandacht besteed aan zowel formele als informele artikelen. De commissie houdt zich ook bezig met het schrijven voor de website van Babylon. Regelmatig verschijnt er een nieuw artikel op de website. Houd deze dus in de gaten voor nieuwe blogs, interviews, verhalen of columns.

Lijkt het jou leuk om een keer iets te schrijven voor het magazine of de website, neem dan gerust contact op met de Secretaris (secretary@svbabylon.nl).

De commissie van 2018-2019 bestaat uit:

Frances van Drogenbroek
Ellen Martens