Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie is in het collegejaar 2014-2015  opgerecht en zal ook dit jaar een professionele bijdrage leveren voor de leden.

Het eerste doel van de Carrièrecommissie is om service te verlenen aan leden op gebieden als bijles of workshops ter voorbereiding op de arbeidsmarkt (denk aan workshops over Linked-In, sollicitaties, CV, etc.). Het tweede doel van deze commissie is om een brug te slaan tussen leden en organisaties of personen die professionele hulp kunnen bieden.

Mocht je niet weten waar je met bepaalde vragen op professioneel gebied heen moet, kan de Carrièrecommissie een oplossing voor je bieden.

Daarnaast organiseert de Carrièrecommissie dit jaar ook de Bedrijvendag, een dag waarop studenten door middel van workshops en presentaties een goed beeld  kunnen vormen van hun toekomstige werkveld en nuttige contacten kunnen leggen met personen uit het bedrijfsleven.

De Carrièrecommissie bestaat uit:

Rudolf Meis
Isi Omole