Bouwmeesters

Ben je een oud-CIW’er en mis je het studeren? Zou je graag de binding blijven houden? Studievereniging Babylon kan je daarmee helpen.

Speciaal voor afgestudeerden, die graag op de hoogte willen blijven van de activiteiten en publicaties van Babylon, bestaat er het Bouwmeester-lidmaatschap. Bouwmeesters zijn Babylonleden die reeds zijn afgestudeerd en per jaar contributie betalen om een band te onderhouden met de vereniging. De edities van het Babylon Magazine blijf je ontvangen en je houdt de korting op al onze activiteiten. Tevens zou Babylon wellicht nog iets voor u (en uw bedrijf) kunnen betekenen. Denk aan een bedrijfsexcursie of deelname aan onze Bedrijvendag of Congres. Er zijn veel mogelijkheden. 

Neem voor meer informatie over het Bouwmeesterschap contact op met de Commissaris Interne Betrekkingen via internal@svbabylon.nl.

Help-Desk

WE HAVE A NEW WEBSITE

Since 9 March 2020, we have a new website: www.babylonnijmegen.nl! With this new website change, we also have new email addresses: @babylonnijmegen.nl. If you have any questions, please send an email to secretary@babylonnijmegen.nl