Voorzitter, Suzanne Klein Wolterink

Beste Babyloniërs,

Ik ben Suzanne Klein Wolterink en ik ben super trots dat ik de positie van Voorzitter mag bekleden in het dertigste bestuur van Babylon. Ik ben 21 jaar oud en ik ben alweer een vierdejaars student Communicatie- en Informatiewetenschappen. Ik ben afkomstig uit een klein dorpje uit het midden van het land, genaamd Woudenberg, maar ik woon al drie jaar in het mooie Nijmegen. Aangezien ik studeren in Nijmegen ontzettend leuk en gezellig vind, heb ik besloten een jaartje langer over mijn studie te doen en in het bestuur van onze mooie studievereniging te gaan. Ik ben altijd actief geweest in verschillende commissies, zoals de Introductiecommissie, de Galacommissie en de Lustrumcommissie. Ik ben dan ook ontzettend enthousiast om volgend jaar als onderdeel van het bestuur van Babylon een geweldig Lustrumjaar neer te zetten.

Ik woon momenteel op het prachtige stadseiland Veur-Lent, waar ik met 20 meter lopen aan de Waal sta of op het strand lig. Ik woon hier met vier ontzettend lieve en leuke meiden en ik zou het voor geen goud anders willen. Daarnaast werk ik op het station bij Julia’s waar ik met liefde koffie zet, broodjes beleg en pasta’s bereid voor mensen die met haast hun trein moeten halen.

In mijn vrije tijd probeer ik ieder weekend naar huis te gaan om nog wedstrijden te korfballen. Ik heb altijd op vrij hoog niveau gespeeld, maar aangezien het studentenleven mij iets te leuk bleek, zit ik momenteel in een vriendenteam waar de derde helft het belangrijkste is. Daarnaast ga ik nog naar de sportschool en houd ik ontzettend van reizen. Ik heb in mijn derde jaar een halfjaar in Málaga, Spanje, gestudeerd. Dit was het beste halfjaar van mijn leven en ik ben dan ook van plan in de toekomst nog een keer een langere tijd in het buitenland te verblijven.

Als voorzitter van Babylon zal ik eindverantwoordelijke zijn voor alle activiteiten van Babylon. Ik zal mijn taken vol overgave en enthousiasme doen, in de hoop dat ik zo veel mogelijk leden net zo enthousiast over Babylon kan maken! Babylon heeft mij een hoop leuke momenten en vrienden gegeven en ik hoop dit ook aan andere te kunnen geven volgend jaar. Als je een keer vragen hebt of zin hebt in gezelligheid, mogen jullie mij altijd aanspreken of langskomen op de Babylonkamer. Ik ben altijd in voor een praatje!

Liefs, Suzanne

Voorzitter 2018-2019