Secretaris, Quirijn Somers

 

Hey daar, ik ben Quirijn Somers, 20 jaar oud, en ik ben geboren en getogen hier in het mooie Nijmegen. Ik zit inmiddels al in mijn 3e jaar CIW in de track IBC. Dit jaar zal ik met veel enthousiasme de rol van Secretaris invullen in het 31e bestuur van Babylon waarbij ik vooral verantwoordelijk zal zijn voor alle communicatie met alle leden en voor het prachtige Babylon magazine. 

Vanaf de introductieweek voor mijn eerste jaar aan de Radboud universiteit was ik meteen enthousiast over Babylon. Sindsdien ben ik altijd te vinden bij alle activiteiten die deze mooie studievereniging organiseert, van de maandelijkse borrels tot de mooie reizen naar Berlijn, Praag en Bogota. Dit was voor mij echter niet genoeg en meteen in mijn eerste jaar ben ik actief Babylon lid geworden als lid in de prachtige Lustrum Commissie. Hiermee heb ik vele prachtige activiteiten kunnen organiseren en ongelooflijk veel plezier beleefd. 

In mijn vrije tijd geniet ik van veel variërende activiteiten, van sporten tot een terrasje pakken. Verder werk ik zelf in een van de gezelligste feestcafés van Nijmegen waar ik elk weekend weer te vinden ben. Dit alles laat wel zien dat ik altijd in ben voor gezelligheid en een feestje, maar op zijn duur ook hou van hard werken. Dit is precies wat ik heb gevonden bij Babylon en hierom ben ik zeer enthousiast over mijn bestuursjaar bij onze mooie studievereniging. 

Als Secretaris sta ik altijd klaar voor eventuele vragen, opmerkingen, of gewoon om gezellig te praten. Daarvoor kan je ook altijd langskomen in de Babylon kamer (E12.09)! ik heb er in ieder geval al veel zin in en weet zeker dat dit jaar geweldig gaat worden.  

Help-Desk