Secretaris, Susanne Luiijf

Lieve Babyloniërs,

Mijn naam is Susanne Luiijf. 21 jaar geleden ben ik geboren in het mooie dorpje genaamd Wijchen. Tegenwoordig ben ik te vinden in de nog mooiere stad Nijmegen, wat slechts 10 minuutjes met de trein verwijderd is van mijn home town. Omdat ik nog lang geen afscheid wil nemen van de Babylonfamilie, heb ik ervoor gekozen om mijn studententijd een klein beetje te rekken. In mijn vierde jaar CIW vervul ik de prachtige functie van secretaris in het 30e bestuur van Babylon en tevens het 6e lustrum bestuur. En daar heb ik natuurlijk heel veel zin in!

In de afgelopen jaren heb ik als Babylonlid maar weinig activiteiten gemist. Zowel de formele als informele activiteiten heb ik zoveel mogelijk proberen bij te wonen. Ik heb met Babylon ook al een aantal mooie reisjes mogen maken: van skiën in Valloire en Avoriaz tot de toerist uithangen in Berlijn en Praag. Mijn favoriete tijd bij Babylon is de Introductieweek. Daar begon ik ooit zelf als “kindje” en ik voelde me meteen thuis bij onze mooie vereniging. Daarna wilde ik graag mijn enthousiasme voor Babylon doorgeven aan nieuwe CIW-studenten, dus besloot ik in het begin van mijn tweede jaar om mentor bij de introductie te worden. Een jaar later heb ik een kijkje achter de schermen genomen en heb ik deze fantastische week zelf mogen organiseren als penningmeester van de Introductiecommissie. Hier heb ik enorm van genoten, maar ook heel veel van geleerd.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om dansjes te doen. Vroeger deed ik dit op een dansschool. Tegenwoordig hou ik het voor in de kroeg (of gewoon lekker thuis). Ook pak ik sporadisch een Zumba-lesje mee in het sportcentrum. Aankomend jaar ga ik ook weer mijn – erg succesvolle – hockeycarrière oppakken in een gezellig vriendenteam. Om mijn leventje te bekostigen heb ik al vele verschillende bijbaantjes gehad: van het ziekenhuis tot aan een plantenkwekerij. Sinds 2 jaar werk ik in een restaurant in Wijchen en daar heb ik het nog steeds naar mijn zin. Ook ben ik vorig jaar aan de slag gegaan als werkstudent bij een internationaal bedrijf om alvast wat praktijkervaring op te doen.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de website en alle sociale mediakanalen van Babylon (Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn). Als je niks wil missen van de activiteiten en op de hoogte wil blijven van de nieuwtjes binnen ons vakgebied, moet je zeker Babylon volgen op deze kanalen! Ik zal mij in het aankomend jaar met vol enthousiasme inzetten voor de vereniging en proberen dit enthousiasme over te brengen op de leden.

Liefs, Susanne Luiijf

Secretaris, 2018-2019