Penningmeester, Niek van de Minkelis

Ik ben Niek van de Minkelis en ik ben de Penningmeester van het 31e bestuur der Babylon. Ik ben 20 jaar oud en ik begin in September aan mijn 3e jaar van de Nederlandse track van CiW, Communicatie en Organisatie. Ik ben geboren in Wageningen en opgegroeid in Veenendaal, bekend van het befaamde station Veenendaal- De Klomp. Ondanks dat de reis slechts 35 minuten met de trein naar Nijmegen is, woon ik wel op kamers. Vorig jaar (2018-2019) was ik trots lid van de CIA, waar ik het actieve leven binnen Babylon heb kunnen ervaren. Ik heb het grote merendeel van de activiteiten meegemaakt en heb me enorm vermaakt, met als hoogtepunt de studietrip naar Colombia.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om van alles te doen, variërend van sporten, terrasjes pakken, of de Molenstraat onveilig maken tot gewoon rustig een boek lezen. Ik hou veel van gezelligheid en een positieve sfeer, dus bij Babylon zit ik in ieder geval goed. In de zomer ben ik gestopt met mijn bijbaantje in Veenendaal, ik was daar actief in de supermarkt (Hoogvliet). Ik vind het enorm leuk om in de wat langere perioden vrije tijd te reizen, zowel stad als natuur vind ik erg gaaf. Dit jaar ben ik naar Praag gegaan bijvoorbeeld.

Als penningmeester van Babylon zal ik de eindverantwoordelijke zijn van de financiële gezondheid van onze vereniging. Ik heb enorm veel zin om dit jaar met mijn mede bestuursleden te gaan doen, om zo met elkaar een bijzonder en leuk jaar neer te zetten! Mocht je iets te vragen hebben aan mij of aan de andere bestuursleden, kom naar de Babylon kamer (E12.09) voor een praatje!

Niek van de Minkelis

Penningmeester 2019/2020