Penningmeester, Maartje Slot

Lieve Babyloniërs,

Mijn naam is Maartje Slot en ik ben alweer 24-jaar. M’n leeftijd is een van de redenen voor mijn bijnaam: Mama Maartje. Oorspronkelijk kom ik uit Twente, iets wat gelukkig niet heel goed te horen is aan mij. Een uitzondering hierop is als ik heel kwaad ben, (iets wat natuurlijk weinig voorkomt), want dan komt m’n Twentse afkomst duidelijk naar voren. Over het algemeen ben ik juist altijd erg vrolijk!

Na mijn bachelor te hebben afgrond in het mooie Groningen was het tijd voor iets anders, namelijk de pre-master IBC in Nijmegen. Hoewel ik dus nog maar een jaar in Nijmegen woon, voelt het echt als mijn thuis. Babylon heeft hier zeker een grote bijdrage aan geleverd: ik ben dan vrijwel ook meteen actief geworden als lid van de introductiecommissie 2018. Mijn eerste jaar als pre-master liep niet helemaal zoals gepland, maar dit gaf mij wel mooi de kans om een bestuursjaar te doen bij onze prachtige vereniging. Ik ben er dan ook super trots op dat ik de positie van Penningmeester mag bekleden in het dertigste bestuur van Babylon!

Mijn vrije tijd spendeer ik graag met mijn vrienden die, door mijn vele woonplekken in binnen- en buitenland, overal verspreid zitten. Ook maak ik zo nu en dan een tripje naar mijn ouders, want ook die vinden het toch nog wel eens gezellig als ik langskom. Daarnaast ben ik gek op koken, en dan vooral voor anderen: niets is leuker dan een geslaagde dinnerparty. Hiernaast ben ik ook graag creatief bezig en verzamel ik oude analoge camera’s. Natuurlijk hoort ook reizen nog in dit rijtje thuis: ik ben net weer terug van een mooie trip naar Canada.

Als Penningmeester zal ik verantwoordelijk zijn voor de financiën van Babylon. Hiernaast zal ik de Studiereiscommissie en de Almanakcommissie gaan coördineren. Afgelopen jaar heeft Babylon mij echt een thuis in Nijmegen gegeven. Hierdoor heb ik ontzettend veel leuke, lieve en interessante mensen leren kennen. Daarnaast heb ik er ook nog mooie momenten en goede vrienden aan overgehouden. Ik hoop dit thuis-gevoel dan ook aan anderen door te kunnen geven voor aankomend jaar. Mochten jullie nog vragen hebben of gewoon lekker even willen kletsen zijn jullie natuurlijk altijd welkom.

Liefs,

Maartje Slot