Commissaris Interne Betrekkingen, Tessa Stolte

Ik ben Tessa Stolte, ik ben 19 jaar en ben opgegroeid in Doorwerth, een vriendelijk dorpje dat tussen Wageningen en Arnhem ligt. Sinds een jaar woon ik echter met 12 leuke huisgenootjes in het heerlijke Nijmegen. Naast mijn tweede jaar C&O van onze opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen zal ik de taken van Commissaris Interne Betrekkingen van Babylon op me nemen. Hoewel de studie wat tijd in beslag neemt, gaat mijn grootste aandacht uit naar Babylon en het vervullen van bestuurstaken, waar ik onwijs enthousiast over ben.

Mijn liefde voor Babylon ontstond al tijdens de introductie, waar ik ontzettend veel leuke mensen heb leren kennen. Ik ben dan ook meteen actief lid geworden van de vereniging door voorzitter te worden van de sportcommissie. Hierdoor heb ik veel geleerd en veel leuke activiteiten bezocht en georganiseerd het afgelopen jaar, waarvan mijn favoriet toch wel de skireis was. Ik heb ervan genoten om te zien hoe leden het naar hun zin hadden tijdens een activiteit die wij met de commissie hadden georganiseerd en er zijn veel nieuwe vriendschappen ontstaan tijdens deze reis. Uit deze nieuwe contacten is een interesse in het bestuur ontstaan, wat leidde tot een sollicitatie voor het 31e bestuur der Babylon.

Ik houd ervan om veel in contact te zijn met anderen. Hierdoor ben ik vaak te vinden op o.a. borrels en terrassen. Daarnaast heb ik een passie voor muziek en ga ik graag achter een piano of gitaar zitten zodra ik daar de mogelijkheid toe heb. Uiteraard kan een kleine Netflix sessie op zijn tijd er ook wel vanaf.

Als Commissaris Interne Betrekkingen ben ik verantwoordelijk voor het behouden en verbeteren van de link tussen de opleiding en de studievereniging. Ook ben ik coördinator van de Commissie Formele Activiteiten en de Voorlichtingscommissie. Hiernaast ben ik lid van de opleidingscommissie met als doel het verbeteren van de studie. Als laatste zorg ik ervoor dat boeken klaar staan om (met korting) besteld te worden. Mocht je vragen hebben, een mening willen delen of gewoon een leuk praatje willen maken op de babylonkamer (E12.09), dan sta ik voor jullie klaar.

Liefs,

Tessa Stolte

Commissaris Interne Betrekkingen 2019-2020

WE HAVE A NEW WEBSITE