Commissaris Externe Betrekkingen, Thijs Buisman

Ik ben Thijs Buisman, ik ben 21 jaar en studeer sinds 2 jaar Communicatie- en Informatiewetenschappen. Oorspronkelijk kom ik uit Hattem, wat ook wel het mooiste stadje van Nederland wordt genoemd. Nu ik mijn derde jaar inga, zal ik de functie van Commissaris Externe Betrekkingen op me nemen, waar ik enorm veel zin in heb. Ik weet zeker dat ik veel voor de vereniging kan doen en tegelijkertijd veel persoonlijke ervaring op kan doen.

In mijn eerste jaar was ik nog niet enorm actief, en bleef het vooral bij het bezoeken van borrels en deelname aan de skireis. In het tweede jaar sloeg dit voor mij echter om, en ben ik naar het grootste deel van de activiteiten geweest en heb ik deelgenomen aan beide reizen die Babylon heeft gemaakt. Ook ben ik vanaf het begin van mijn tweede jaar actief geweest in de Lustrumcommissie, waar ik veel plezier in heb gehad. Dit heeft mij toen doen besluiten om mij aan te melden voor een bestuursjaar. Ik ga er vanuit dat dit het leukste, maar ook meest leerzame jaar uit mijn studie wordt.

Sinds twee jaar woon ik ook in Nijmegen, ook al ben ik de meeste weekenden toch nog in Hattem te vinden. Ik heb toen helaas mijn sterrenclub VV Hattem los moeten laten, maar dit gat werd al snel opgevuld door de oprichting van FC Babylon, waar ik elke week met veel genot wedstrijden en ‘trainingen’ mee speel. Verder hou ik er in mijn vrije tijd van om het terras aanbod van Nijmegen te verkennen, als de zon dit toelaat natuurlijk!

Als Commissaris Externe Betrekkingen zal ik grotendeels het gezicht zijn naar alle huidige en mogelijke externe relaties van Babylon. Dit houdt in dat ik het contactpersoon zal zijn voor bedrijven, instanties en andere externe relaties en contractuele zaken met deze partijen behandel. Ook zal ik helpen de Bedrijvendag te organiseren alsmede de Nationale Dag van Communicatie, die Babylon in 2020 mag organiseren. Ik kijk er enorm naar uit om dit allemaal te mogen gaan doen, en ik zal alles in mijn macht doen om dit sentiment naar jullie allemaal over te dragen!

Groetjes,

Thijs Buisman