Commissaris Externe Betrekkingen, Luuk van den Reek

Beste Babyloniërs,

Ik ben Luuk van den Reek, een 21-jarige student International Business Communication uit het mooie Brabantse Bakel. Na een half jaar gewoond te hebben in Spanje, begin ik na de zomer aan de pre-master Communicatiewetenschap. Vanaf mijn eerste dag in Nijmegen ben ik al lid van SV Babylon. Na drie prachtige jaren vond ik het tijd om iets terug te doen voor de vereniging. Ik heb ontzettend veel zin om aankomend jaar de functie van Commissaris Externe Betrekkingen te bekleden.

In mijn eerste twee jaar ben ik erg actief geweest binnen de vereniging. Het bleef echter alleen bij het deelnemen aan de reisjes en de vele activiteiten van Babylon. Afgelopen jaar is het eerste jaar dat ik actief ben geweest binnen twee commissies, namelijk de Lustrum- en Almanakcommissie. De ervaring die ik hier heb opgedaan vond ik zo leuk en nuttig dat ik besloten heb om te solliciteren voor het bestuur. Gelukkig heb ik van het 29ste bestuur de kans gekregen om aankomend jaar deze uitdaging aan te gaan.

Dit jaar heb ik het prachtige Brabant, jammer genoeg, verlaten om in Nijmegen te gaan wonen. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig terug te vinden in de kroeg of op een terrasje in het centrum. Daarnaast vind ik het leuk om te koken, maar een goede kapsalon gaat er ook altijd wel in. Ook ben ik een aantal keer per week te vinden op het hockeyveld in Deurne waar de derde helft erg serieus genomen wordt. In het weekend ben ik te vinden in het pittoreske Bakel waar mijn oudelui wonen.

Als Commissaris Externe Betrekkingen zal ik verantwoordelijk zijn voor het contact met bedrijven, instanties en andere externe relaties van de vereniging. Daarnaast zal ik mede het Congres en de Bedrijvendag helpen organiseren. Hierbij zal de focus liggen op het verkleinen van de kloof tussen het bedrijfsleven en het studentenleven. Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar en ga mijn best doen om ervoor te zorgen dat jullie het beste halen uit je tijd binnen Babylon en je studentenleven in Nijmegen. Mochten jullie vragen hebben of gewoon een babbeltje willen maken dan zijn jullie altijd welkom!

Groetjes,

Luuk van den Reek