Commissaris Activiteiten, Dylan Zeevaart

Hallo, mijn naam is Dylan Zeevaart, ik ben 21 jaar en ik kom uit het prachtige Sittard. Aan deze afkomst heb ik ook een klein accent overgehouden maar dit is nauwelijks meer hoorbaar. Ik ben inmiddels derdejaars C&O student en woon dan ook al ruim 2 jaar in Nijmegen. En ik heb van iedere seconde genoten in deze stad. Van de universiteit tot de kroegen, ik voel me er overal thuis.

In deze twee jaar ben ik ook zeer gehecht geraakt aan Babylon, het eerste jaar als een vaste bezoeker van alle activiteiten. Maar na het bezoeken van deze activiteiten kreeg ik steeds meer zin om actiever te worden binnen Babylon. Dit heb ik dan ook in eerste instantie gedaan door mentor te worden van het geweldige introgroepje: Miss communication (de winnaars van de afgelopen introductieweek!). Hierna ben ik lid geworden van de CIA, hier heb ik een topjaar beleefd en talloze leuke activiteiten georganiseerd. Na dit geweldige jaar wilde ik nog actiever worden binnen Babylon en vooral nog meer activiteiten organiseren, hier sluit mijn functie Commissaris Activiteiten perfect bij aan.

In mijn vrij tijd heb ik de afgelopen 15 jaar hockey gespeeld. Het grootste deel van deze 15 jaar ben ik keeper geweest en dit heb ik altijd met enorm veel plezier gedaan. Helaas ben ik afgelopen jaar gestopt omdat het teveel werd om iedere week terug naar Limburg te reizen. Maar dit is niet het einde van mijn sportieve carrière, 2 jaar geleden heb ik met een aantal mede-Babyloniërs de voetbalclub FC Babylon opgericht. Met dit team ,bestaande uit ruim twintig Babyloniërs, spelen wij iedere week een wedstrijd (zowel in de zaal als op het veld). Dit gaat me niet zo goed af als hockey, maar ik heb er wel heel erg veel plezier in.

Aankomend jaar zal ik als Commissaris Activiteiten verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de maandelijkse borrels, de Skireis, het Weekend, de Introductie Week en nog veel meer leuke activiteiten. Omdat ik er zo van hou om activiteiten te organiseren en dit helemaal graag doe voor Babylon denk ik dat de rol van Commissaris Activiteiten perfect bij mij past en ik heb enorm veel zin om deze rol het aankomende jaar te gaan vervullen. Ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen op de activiteiten van Babylon aankomend jaar!

Groetjes,

Commissaris Activiteiten Dylan Zeevaart. 2019-2020