Commissaris Activiteiten, Dominique Paulissen

Lieve Babyloniërs,

Ik ben Dominique Paulissen, 21 jaar oud en inmiddels al weer vierdejaars CIW-student met als taal Spaans. Ik ben geboren in Druten, waar ik tot mijn 18e gewoond heb samen met mijn ouders en mijn oudere broer. Omdat in Druten vrij weinig te beleven valt, besloot ik meteen op kamers te gaan toen ik aan mijn studie begon en inmiddels woon ik alweer 3 jaar in het mooie Nijmegen.

Al tijdens mijn intro ben ik een beetje verliefd geworden op Babylon. Vanaf mijn eerste jaar ben ik dan ook al vaak te vinden op borrels en verschillende activiteiten. Ook heb ik al veel commissiewerk gedaan. Zo heb ik de studiereis naar Rio de Janerio in 2016 georganiseerd, ben ik voorzitter geweest van de Introductiecommissie en ben ik actief lid geweest van de Voorlichtingscommissie en de Lustrumcommissie.

Naast mijn studie werk ik bij Mise en Place, het leukste horeca projectbureau voor studenten. Hiervoor word ik bijvoorbeeld uitgezonden naar hotels waar ik fancy diners moet verzorgen en heb ik achter de bar gestaan bij Justin Bieber. Na een dag studeren of een avond biertjes tappen ben ik vaak zelf te vinden in de kroeg met studiegenoten of collega’s. Naast uitgaan hou ik er van om met vrienden uit eten te gaan, terrasjes te pakken of te chillen in het park of op het Waalstrandje. Ook sta ik erom bekend dat ik makkelijk te entertainen ben. Ik lach namelijk altijd net iets te snel (en te hard) om slechte grappen. Voel je dan ook niet bezwaard om dit jaar eens langs te komen op de Babylonkamer om een slechte grap met me te delen! Verder ben ik groot fan van pizza en sushi.

Om mijn Spaans te verbeteren heb ik afgelopen jaar een semester in Málaga “gestudeerd”. Hier heb ik samen met Suzanne en Luuk het leukste half jaar van mijn leven doorgebracht. Om te voorkomen dat ik na dit geweldige halfjaar in een zwart gat terecht zou komen, besloot ik om me volledig te storten op een nieuwe leuke uitdaging.  Ik heb daarom ook geen seconde getwijfeld om te solliciteren voor een plek in het XXXste bestuur der SV Babylon, waar ik met veel enthousiasme en energie de functie Commissaris Activiteiten zal vervullen.

Als Commissaris Activiteiten zal ik verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de wintersport, het gala, de introductieweek en alle borrels en andere informele activiteiten van SV Babylon. Door mijn liefde voor feestjes en mijn liefde voor Babylon ben ik super blij om deze rol te mogen vervullen en hoop ik jullie allemaal enthousiast te maken voor deze activiteiten!

Liefs,

Dominique Paulissen
Commissaris Activiteiten 2018 – 2019