CIS in the Field 25 september

We studeren allemaal Communicatie- en Informatiewetenschappen, maar wat gebeurt er precies nadat we onze studie afgerond hebben? Babylon organiseert ‘CIS in the field’ om daar achter te komen! Oud-CIW studenten zullen in drie verschillende rondes presenteren hoe het voor hen was om het werkveld in te stappen, wat ze nu doen qua baan en hoe onze studie daar aan bijgedragen heeft. Ben je bijna klaar met je studie of ben je net begonnen en wil je ontdekken hoe je toekomstige loopbaan er uit zou kunnen komen te zien? Dan is dit evenement iets voor jou!

Als je je wilt inschrijven, kun je langs de Babylonkamer (E12.09) komen tijdens de openingstijden. Voor slechts €2 ben je erbij! Tijdens het inschrijven vragen we je ook om je voor de verschillende rondes in te schrijven. Voor meer informatie over de sprekers die zullen komen, kun je hier kijken: 

Ronde 1:

Pieter Kroes (Engels)
Pieter is de eigenaar en oprichter van een bedrijf genaamd StageMax. StageMax is een organisatie dat HBO- en WO-stagiairs, -afstudeerders en starters verbindt met het bedrijfsleven.
https://www.stagemax.nl/

Erin Pots (Engels)
Erin is creatief communicatieadviseur bij Vitamine C. Vitamine C organiseert en creëert activerende verandercommunicatie, beeldende verhalen, evenementen en teamworkshops.
http://www.vitaminecommunicatie.nl

Ilse Vrijman (Engels)
Ilse is communicatieadviseur bij de Koninklijke Landmacht. Voordat ze bij de communicatieafdeling ging werken, was ze officier bij de afdeling logistiek van het Ministerie van Defensie.

Ronde 2:

Rolf de Rode (Engels)
Rolf werkt bij Netprofiler als een online marketing adviseur. Bij Netprofiler wilt men de marketing van bedrijven verbeteren door middel van digitale data. Na zijn werk bij de RadboudUMC, voor een korte periode na zijn afstuderen, begon Rolf met werken op de online marketing afdeling bij CRO agency Netprofiler/Clickvalue als online marketing consultant. Deze organisatie heeft een erg gevarieerde klantenkring van 200 klanten, sommige bekende zijn: Adidas, Heiniken, Tommy Hilfiger, Plan Nederland, Hartstichting en Oger. 
https://www.netprofiler.nl/

Justin Muis (Engels)
Justin Muis heeft zijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond in 2017 en is daarna begonnen aan zijn Master ‘Communicatie en Beïnvloeding’. Momenteel is Justin Muis Communicatie Adviseur bij Gloedcommunicatie. Dit bedrijf is gespecialiseerd in merkgedreven en effectief communiceren en zij bedenken de beste strategie om de doelgroep te
https://www.gloedcommunicatie.nl/

Julia Louisa Brand (Engels)
Julia heeft voor de Radboud Universiteit gewerkt als communicatie projectmedewerker en als evenementcoordinator voor internationale studenten. Vandaag de dag werkt ze bij Avans Hogeschool als medewerker communicatie & voorlichting, waar ze verantwoordelijk is voor het werven en informeren van studenten. In deze presentatie zal ze jullie alles vertellen over haar huidige baan en hoe het is om te werken als een communicatie medewerker op het gebied van onderwijs. Ze zal jullie tips en tricks geven over het vinden van een eerste werkgever, zowel gebaseerd op haar eigen ervaringen, als gebaseerd op haar ervaringen als recruiter. 

Ronde 3:

Wies van Santvoort
Wies is mede-eigenaar van het bedrijf UITLIEFDE weddings en is ook project-manager bij Kampert Nauta. Bij Kampert Nauta kun je terecht voor grafische producten, zoals flyers, folders en visitekaartjes.
www.uitliefdeweddings.nl
https://kampertnauta.nl/

Milou Jansen (Engels)
Milou werkt als een G4 informatiemanagement trainee. G4 is een samenwerking van de 4 grootste gemeentes in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag &
Utrecht).
https://g4traineepool.nl/over-ons/

 

We hopen jullie allemaal op 25 september te zien op de tweede verdieping van het Erasmusgebouw. We zien jullie dan!

 

Help-Desk